MANİSA / SALİHLİ - Sartmahmut İlkokulu

Nis

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Mrt

Kitap Kumbaram, “TUTUMLU OLMA ve KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI” kavramlarının eğlenceli bir etkinlik aracılığıyla çocuklara benimsetilmesini hedefleyen bir sosyal sorumluluk projesidir. Okuduğumuz kitapların her bir sayfası yıllar süren tecrübelerin ürünüdür.

Yarınlara hazırlanan ve gelecekte büyük işler başarmaya azmetmiş gençlerimizin bu tecrübeler ışığında yetişmesi için kitap okuma alışkanlığı onlara küçük yaşlardan itibaren kazandırılmalıdır.

Mrt

Haz

4/C sınıfı ve öğretmeni Esra Kuyucuoğlu mezuniyetlerini okulumuz konferans salonunda etkinliklerle kutladı.

May

Engelliler Haftası okulumuzda şiir, yazı ve etkinliklerle kutlandı. Hepimiz bir engelli adayıyız, sloganı öğrencilere sınıflarda anlatıldı.

May

ÇEDES kapsamında, Lidya Sardes Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi. Bakıma muhtaç hastalar ziyaret edilerek onlarla sohbet edildi.

May

Trafik Haftası şiir, günün anlam ve önemi ile ilgili yazı etkinlikleri ile kutlandı.

May

Okulumuzda 23 Nisan kutlamaları şenliklerle kutlanmaya devam etti. 25 Nisan Salı günü okul bahçesinde organizasyon şirketi ile müzikli gösteriler yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda etkinliklerle kutlandı.